Ishq Mein Marjawan - 472. i 473. ep. - Dip švercuje oružje, Arohi ga zaustavlja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 472. i 473. ep. – Dip švercuje oružje, Arohi ga zaustavlja!

By  | 

472: Dipov otac povede Vasundru u sobu i nešto joj kaže. Potom izađe i govori Arohi da joj ne može reći ništa bez dokaza. Arohi prati Dipovog oca. Neko (TaranK) mu daje neki fajl. Arohi zaključa Vasundru i takoc odvuče pažnju Dipovom ocu da pogleda fajl. Uzme neke slike. Tarank dolazi kod Randira i daje mu pismo. Arohi dolazi i pokazuje mu video. Tarank nazove Ranjita (Dipovog oca) i govori da Arohi ima informacije. U nevolji je. Randir dolazi i pita ko je u nevolji. Ona veli niko. Randir daje Arohi kameru da postavi u Dipovu sobu. Dip zaključa Arohi u kofer i odnese je na neko mračno mjesto. On joj daje injekciju. Taj otrov će je ubiti. Želi da bude najmoćniji na svijetu i nije mu bitan niko, ni ona ni njegov otac.
473: Dip priča Arohi kako je maltretiran u škol, a onda kada bi došao kući, otac bi ga tukao zbog nečeg što nije uradio. On je demon, iživljavao se na njemu, na jadnom djetetu. Zato je odlučio da mu se sada svi povinuju, on je moć i bogatstvo. Neka mu ne staje na put. Arohi dolazi kući i vidi Kiyu sa Dipom. Arohi se pomiri sa Kiyom. Arohi se prisjeća Dipovih riječi i plače. Dip je pomazi. Goviori da je ona njegova žena. Svaki njegov uzdah ima njeno ime u sebi. Grli je. Ona mu govori da je on samo izdaje. Dip je grli. Pleše sa njom. Arohi je sve to zamišljala. Ranjit kuca na vrata. Ima dokaz, Dip ima destruktivan plan. Arohi dolazi kod Randira i govori da moraju da uhapse Dipa. Dip je prerušen u policajca. Natjera Randira da pokaže lojalonost. Randir govori Arohi da ide, on će se pobrinuti za to. Arohi ode. Dip mu govori da se ne pravi pametan, Randir u sebi misli da ako ne on, njegovi ljudi će ga zaustaviti. Dip dolazi na mjesto i govori da će svi ti paketi biti u njegovom autu. Odbrojava, Arohi dolazi i govori da on švercuje oružje. On govori da može da uradi sve za novac.
Najava: Dip uzme torbu od Arohi. Arohi dobije poziv. Čovjek govori da će sada da vidi rezultat svoje greške.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno