Ishq Mein Marjawan - 475. ep. - Arohi spasi Vasundru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 475. ep. – Arohi spasi Vasundru!

By  | 

Dip spasi Arohi i govori joj da ne kaže ni riječ više. Rekao joj je da se drži podalje od njega i njegove misije. Zašto ne shvata? Ništa mu nije važnije od misije. Arohi govori da joj se ništa neće desiti dok je on tu. Govori da su Tara i Netra mrtve, ko je sledeća? Ako je ona, voljela bi da ga izvuče iz toga prije. Dip govori da ih on nije ubio, on koristi ljude, ali ih nme ubija. Tarank govori Ranjitu da Randir pomaže Dipu, ne zna zašto. Neke mu je slike Dip pokazao.
Vasundra se moli u hramu. Neko puca u zvono i ono umalo padne na nju kada je Arohi spasi. Arohi zovne Dipa.
Doktor pregleda Vasundru. Ranjit govori da će se on pobrinuti za nju. Dip optuži Ranjita. Svađaju se, Vasundra ih moli da prestanu. Kasnije, Arohi govori Dipu da se ovo događa zbog njega i načina na koji vodi ovaj život, neko mu se sveti. On govori da će ubiti tu osobu. Grli je u suzama i govori da želi van iz tog svijeta. Ona ga podržava. On govori da nije lako. Arohi veli da će zajedno uspjeti.
Najava: Ranjit govori Dipu da je on napao Vasundru i sad pravi dramu. Arohi govori da Dip nikada ne može da povrijedi svoju majku. Dip pita Arohi da li želi da zna istinu? Tu su slike njegovih neprijatelja u tom fajlu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno