Ishq Mein Marjawan - 477. ep. - Arohi nastoji saznati ko sve radi za šefa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 477. ep. – Arohi nastoji saznati ko sve radi za šefa!

By  | 

Dip govori Arohi da ga je Tara voljela kao luda i postala je dio tog svijeta kriminalieta. Saznala je nešto i morala je da umre. Arohi lista dalje i vidi sve poznate ljude: Netru, Tarank, Randira..Šokira se, govori da je on policajac. Dip veli da nije ni on divan, isto je dio dvijeta. On mu je pomogao. Tara je zvala Randira prije smrti. Saznala je o šefu. Zvala je Randira i nije znala njegovu realnost. Ovo je realnost koju ona mora da prihvati.
Randir govori da čim dobije videe od Dipa, staviće ga iza rešetaka. Tara mu je htjela dati neke informacije.
Nastavlja se scena Arohi i Dipa. Ona govori da ga je Tara voljela. Dip veli da je i Netra pokušala biti pametna, pa je ubijena. Arohi pita gdje je taj šef. Dip govori da ne zna niko ni gdje je ni ko je. Trivedi je njegov čovjek, smjeraju nešto opasno. Imaju veze i sa terorizmom. Ona je mislila da joj on napada porodicu, ali on ih štiti. POkazuje joj Kiyinu sliku. Šef je dao neki posao i njoj. Životi su im u opasnosti. On želi da izađe iz toga, ali šef ga neće pustiti. Arohi pokazuje Ranjitovu sliku. Dip govori da ne zna da li je i on dio, ali sumnja jer mu je krao stvari. Arohi ga grli i govori da će pobjediti.
Arohi ošamari Randira, on igra kako Dip svira jer ima dokaze njegovih grijehova. On je sigurno ubio Netru. Da li je i on dio svega?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno