Ishq Mein Marjawan - 477. ep. - Arohi nastoji saznati ko sve radi za šefa!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 477. ep. – Arohi nastoji saznati ko sve radi za šefa!

By  | 

On govori da to što viče neće učiniti laž istinom. Ne zna ko joj je rekao, ali on je policajac. Moraju biti dio kriminaliteta da bi ih uhvatili. I nije ubio Netru, on je bila njegov junior. Ali kada je saznao da je ona dio svega, želio je da se suoče. Ali ubio je neko prije, kao i Taru. Arohi govori da ne zna ko je u pravu. Neko pokušava da joj povrijedi porodicu. Randir veli da ima ideju. Neka ne dopusti DIpu da izađe iz kuće neko vrijeme, saznaće sa kim se nalazi.
Dip čuje Vasundru kako vrišti, daje joj lijekove. Ranjir dolazi, svađaju se.
Tarank pita Randira da li misli da će njihov plan uspjeti. On potvrdi, možda uhapse Dipa i ljude sa njim.
Arohi instalira kamere u kući. Dip dolazi, ona pada. On pita šta radi, ona veli da stavlja kamere jer želi da ga pazi. U sebi misli kako ne sumnja u njega, ali mora znati ko je dio tog svijeta. Romantiše sa njim, želi da ostaner u kući sa njom. Sprema večeru za sve, međutim dok ona izađe iz kuhinje neko pomiješa nešto u hranu. Ranjit veli da nije gladan i ode u sobu. Svi jedu, svi kašlju i onesvijeste se. Arohi takođe.
Najava: Šef zove Dipa i govpori da se nada da mu se svidjela njegova poruka proše noći, mogao ga je ubiti. Dip govori da mu ne prijeti, izaći će iz tog svijeta. Šef veli da uradi jednu stvar i pustiće ga da ide.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site