Ishq Mein Marjawan - 483. ep. - Dip grli misterioznu djevojku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 483. ep. – Dip grli misterioznu djevojku!

By  | 

Ranjit govori Arohi da griješi što vjeruje Dipu. Dip govori nekome u autu da se moli da ona može podnijeti istinu kada sazna. Arohi dolazi tu i vidi Dipa. Neki banditi je okruže da je ubiju. Ona bježi. Dip je sakrije. Arohi ga grli, on joj govori da je i dalje ljut na nju. Spasi je povrijedivši svoju ruku. Arohi pita ko je bio sa njim u autu. On govori da ona nema prava da ga ispituje. Ranjit zove Arohi da se vide. Govori jopj da su saznali da neki ljut planiraju krađu banke. Ukrašće neke važne dokumente. Puste snimak glasa. Glas kaže da niko ne može da ih spriječi u misiji. Ranjit veli da misli da je to Dip. Arohi negira. Ranjit govori da ako jeste on, ne smije uspjeti u tome. Da li je sigurna da nije on? Arohi veli da ima nešto što ona ne može da vidi.
Dip govori nekome da je sve u njegovim/njenim rukama, Arohi im neće smetati. Arohi kasnije na Dipovom telefonu vidi kodiranu poruku onoga što je rečeno na snimku. Pita se kako je moguće. Traži Dipa. Vasundra je pita kako se usuđuje da dira njen telefon. Arohi u sebi misli kako je znači Vasundra iza svega. Taranka zove Arohi i govori da je uradila šta je tražila.
Arohi zove Dipa i moli da je spasi. Dip je traži, dođe u sobu i veli da je lagala. Neko dođe u sobu i pleše. Dip govori da je dosta, neka izađe pred njega. Tu je sijenka, žena zagrli Dipa. Arohi dolazi sa druge strane, Dip grli nekog drugog.
Najava: Arohi vidi Dipov snimak kako govori da niko neće stati na put njegovoj misiji. Arohi pita Dipa ko je ta djevojka.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno