Ishq Mein Marjawan - 483. ep. - Dip grli misterioznu djevojku!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 483. ep. – Dip grli misterioznu djevojku!

By  | 

Ranjit govori Arohi da griješi što vjeruje Dipu. Dip govori nekome u autu da se moli da ona može podnijeti istinu kada sazna. Arohi dolazi tu i vidi Dipa. Neki banditi je okruže da je ubiju. Ona bježi. Dip je sakrije. Arohi ga grli, on joj govori da je i dalje ljut na nju. Spasi je povrijedivši svoju ruku. Arohi pita ko je bio sa njim u autu. On govori da ona nema prava da ga ispituje. Ranjit zove Arohi da se vide. Govori jopj da su saznali da neki ljut planiraju krađu banke. Ukrašće neke važne dokumente. Puste snimak glasa. Glas kaže da niko ne može da ih spriječi u misiji. Ranjit veli da misli da je to Dip. Arohi negira. Ranjit govori da ako jeste on, ne smije uspjeti u tome. Da li je sigurna da nije on? Arohi veli da ima nešto što ona ne može da vidi.
Dip govori nekome da je sve u njegovim/njenim rukama, Arohi im neće smetati. Arohi kasnije na Dipovom telefonu vidi kodiranu poruku onoga što je rečeno na snimku. Pita se kako je moguće. Traži Dipa. Vasundra je pita kako se usuđuje da dira njen telefon. Arohi u sebi misli kako je znači Vasundra iza svega. Taranka zove Arohi i govori da je uradila šta je tražila.
Arohi zove Dipa i moli da je spasi. Dip je traži, dođe u sobu i veli da je lagala. Neko dođe u sobu i pleše. Dip govori da je dosta, neka izađe pred njega. Tu je sijenka, žena zagrli Dipa. Arohi dolazi sa druge strane, Dip grli nekog drugog.
Najava: Arohi vidi Dipov snimak kako govori da niko neće stati na put njegovoj misiji. Arohi pita Dipa ko je ta djevojka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site