Ishq Mein Marjawan - 484. epizoda!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 484. epizoda!

By  | 

Arohi oslovi Dipa. On pita ako je ona tu, ko je onda ona (koju je zagrlio). Arohi govori da ne zna, ko je ona? Dip veli da je mislio da je ona. Arohi je srećna, to znači da joj je oprostio. Dip traži da obeća da to više neće uraditi. Arohi traži da on obeća da se neće tako ljutiti. Dip obeća, zagrli je. Randir dolazi. Dip pita da li ih je ona zvala. Arohi govori da je mislila da on to želi. Dip govori da je zlato na spratu u sobi. Randir govori da je uhapšen. Našli su mnogo oružja u sobi. Dip ne zna otkud to tu. Arohi pita zar bi ga poslao gore da je znao da je oružje tu, neko mu smješta. Randir zaplijeni oružje. Arohi pita Dipa da je sasluša, Dip ode.
Arohi dolazi u Vasundrinu sobu da nađe dokaze. Ranjit je pozove da joj pokaže fajl. Govori da je tu 14 ljudi koji idu na misiju na 14 mjesta. Moraju ih naći. Arohi mu pokazuje neke slike, našla je to u Vasundrinoj sobi. Ona vara policiju, osjeća kao da nešto muti.
Vasundra donosi nakit Arohi. Dijamante. Arohi odbija, govori Dipu da policija sumnja na njega, mora izaći čist. Dip ode. Arohi ugleda inicijale RA na nakitu i misli kako to nisu njeni, mora da je neka greška. Randir je nazove. Pusti joj DIpov snimak glasa. Dip govori nekome da drži Arohi na oku, ona ne smije saznati ništa. Arohi ode do Dipa i pita ko je ta djevojka. NJoj pripada taj nakit? Dip govori da je luda. Ona insistira. Dip je povede sa sobom na neko mjesto. Govori da je ona ta o kojoj je pričao. Arohi izusti “ti?” Prisjeti se slova “RA” na nakitu.
Najava: Ranjit zove Arohi i govori da mora da podijeli neke informacije. Arohi govori Dipu da je jako teško shvatiti ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *