Ishq Mein Marjawan - 485. ep. - Arohi prati Vasundru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 485. ep. – Arohi prati Vasundru!

By  | 

Tarank izlazi. Arohi je šokirana. Dip govori da je nju pitao da pazi na nju i štiti je. Tarank govori da uvijek sumnja na muža, izgubiće ga ako. Arohi se budi i izvinjava se Dipu. On veli da je u redu, hvali je. Tarank dolazi da uzme Dipovu izjavu. Randir dobije poziv, neko govori da je posao obavljen. On pita koji posao. Ranjit govori da je to njegov telefon. Arohi baca stvari u kuhinji jer joj Dip nije primjetio nakit i jer je ravnodušan, a Tarank je držao za ruku. Dip pita zašto to radi. Ona je ljuta, on je smije i pohvali joj izgled i stavi ogrlicu. Dobije poziv. Ranjit zove Arohi da dođe, ima neke informacije. Arohi čuje Vasundru kako nekome govori da bude u toj i toj ulici. Randir zove svog čovjeka koji kaže da je gotovo. Dip zaustavlja Arohi, ljubi je i ne da joj da ide. Ipak na njeno insistiranje je pusti i ona dođe na adresu koju je Vasundra rekla. Tarank dolazi u kuću i govori da je ovo dobra prilika da priča sa Dipom, Arohi ga ne ostavlja samog nikada. Ugleda nešto u sobi i šokirana je. Krije se od Dipa, govori da mora reći Arohi. Zove je, ali Arohi je zauzeta jer zove Randira. Arohi ide za Vasundrom i ona se vidi sa nekim čovjekom i Ranjitom.  Arohi ugleda Tarank kako umire. Pita se šta se desilo.
Najava: Arohi daje Dipu piće i on se onesvijesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site