Ishq Mein Marjawan - 486. i 487. ep. - Tarank je u komi, Dip spasi Arohi i sebe!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 486. i 487. ep. – Tarank je u komi, Dip spasi Arohi i sebe!

By  | 

486: Tarank govori da je tu opasnost, ali se onesvijesti prije nego još nešto kaže. Vasundra ode. Arohi zove Randira, Tarank je odvedena na liječenje. Doktor govori da ne mogu još znati uzrok, može biti bilo šta. Randir govori da će saznati kada se probudi. Tarank otvori oči, Arohi je ispituje. Pita doktora zašto ne priča, on veli da je u komi. Može se probuditi za dan, mjesec, godinu. Moći će više reći nakon 24 sata. Arohi zaspe kraj Tarank. Dip je budi i ubjedi da pođe sa njim. Maskirani čovjek dolazi kod Tarank. Ranjit govori Vasundri da mora biti oprezna, Randir ih posmatra. On ima mnogo slojeva. Osoba pokuša ugušiti Tarank jastukom, Randir je spasi. Asrohi i Dip plešu i uživaju. Dip se onesvijesti, Arohi se izvinjava, morala je to uraditi. Ode. Dip se ustaje. Randir govori Arohi da je neko pokušao ubiti Tarank i ta osoba je u kući. Doktor govori da će Tarank uskoro izaći iz kome. Arohi se pita ko je mogao biti napadač. Svi odu. Neko dolazi sa nožem u sobu i pokuša ubosti Tarank. Arohi uhvati tu osobu za ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


487: Arohi uhvati napadačevu ruku, govori da skine masku. Ovaj je gurne i pobjegne. Dip i Randir. Dip je otišao za tom osobom, vraća se i veli da je bila žena. ALi nije je mogao uhvatiti. Arohi je ljuta na sebe. Prisjeti se da je sat pao kad je uhvatila za ruku tu osobu. Dolazoi u sobu kod Tarank, pita Randira da li je vidio igdje sat. Ona ugledA sat i slomljenu čašu u Vasundrinoj ruci. Dip pita Arohi šta se dešava, ona govori da sumnja na njegovu majku, ali ga moli da se ne ljuti. Dip ode. Randir primi poziv i čeka neke papire. Neko udari poštara i podvali im druge papire. Prema tim papirima Ranjit je tajni agent, ali Aerohi ne vjeruje u to. Dip zove Arohi i govori da ima informacije da čovjek i žena planiraju bijeg iz zemlje. Šalje joj adresu. Randir je ztove i govori da je našao infomacije o Tarankovom napadaču. Pošalje joj adresu. Ona dođe na tu adresu, dolazi i Dip, veli da je pozvan tu. Zatvoreni su, dim ispuni sobu. Guše se. Bude se vezani bombom. Arohi govori da nema vremena, neka on bježi. On ne želi da je ostavi. Pokušava da deaktivira njenu bombu. Izvuče žicu, Arohi vrisne, ali bomba je deakrivirana. Arohi ga grli. Randir dobije infomacije o ženi i mužu koji bježe, tu su Arohina i Dipova imena.
Najava: Dip pita Trivedi ko je taj par. On kaže da može biti bilo ko.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site