Ishq Mein Marjawan - 488. i 489. ep. - Ranjit je šef?!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 488. i 489. ep. – Ranjit je šef?!

By  | 

488: Dip obeća Arohi da će taj čovjek i žena biti zatvoreni. Naći će ih. Randir govori da su imena Dipa i Arohi na kartama. Zove aerodrom i pita, oni potvrde. Arohi mu mora odgovoriti, zove je, ali ona se ne javlja. Dip i Arohi uspiju polomiti vrata i izaći. Randir pita za Ranjita i Vasundru. Arohi dolazi. Randir je pita da li zna koja joj je misija. Ona pita da li sumnja u nju. On joj pokaže karte, ona negira. Dip isto. Svađaju se, optužuju jedan drugog. Čuju buku iz sobe u kojoj je Tarank. Ona pomjera ruku. Arohi zovne momka koji crta i on nacrta što mu Tarank govori. Na crtežu je Trivedi. Arohi zna gdje bi mogao biti. Randir govori da možda gube vrijeme na pogrešnu ospobu. Arohi govori da prestane da sumnja u nju. Dip govori da je Trivedi šefova desna ruka. Dip ga zove i veli da ima posao za njega, mora da ubije Arohi. Trivedi pita da li je glup, misli da on ne zna da je zamka. Dip ga ubjedi i on veli da će bitzi mrtva so sutra. Dip mu otvori vrata, Randir i Arohi upere pištolj u njega. Dip pita ko je šef. Trivedi govori da je on samo glas, nije ga nikada vidio. MOže biti bilo ko od njih. Netra ga je jedina vidjela i umrla je. Što si mu bliže, to je opasnije. On će izvršiti svoj plan i opljaškati najveću banku. Zašto su svi prebledili? Zato što svi imaju tajne. Sada Bog zna koja će tajna biti otkrivena. Šef je neko od njih. Sad je u kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site