Ishq Mein Marjawan - 492. ep. - Dip i Tara su zajedno i ispune svoj plan - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 492. ep. – Dip i Tara su zajedno i ispune svoj plan – KRAJ SERIJE!

By  | 

Arohi i policajac stižu u sobu. Međutim Dipa nema, a ni dvije torbe sa zlatom. Ugleda otvoren prozor. Policajac gleda dokaze po krevetu i govori da sve ukazuje da je ona izvršila krađu. Čak se ona vidi na snimcima kamere kako slika obezbjeđenje i mjesto. Sve je maestralno izvela. Arohi se prisjeća kako joj je Dip detaljno opisao plan i njen dio zadatka. Potom govori policajcu da je pogrešno shvatio, rekla je i dolje, to je bila iscenirana krađa, lažna, da bi zaštitili novac i zlato. On mora popričati sa njenim mužem, sada će ga kontaktirati. Zove, ali Dip se ne javlja. Ona se uspaniči i govori da je vjerovatno zauzet, ali čim ga dobije na telefon, uputiće ga na njega da popričaju. Ne treba da sumnja u nju i ona je CBI policajac, nikada ne ide protiv zakona. Inspektor dobije poziv od nekoga, izvini se i ode.
Dip stoji u nekoj lijepo dekorisanoj sobi i čeka nekoga. Raširi ruke, pojavljuje se žena u crvenom koja mu potrči u zagrljaj. Dip govori da je plan uspješan, novac i zlato je kod njega, a Arohi ništa ne zna. Pod izgovorom da je lažna, zaista je izvršio krađu banke. Mazi je i govori da je samo jedan posao preostao koji moraju zajedno da obave. Sve je to uradio samo zbog nje, njegove ljubavi. Sa druge strane, Arohi pokušava da dobije Dipa na telefon, ali mu je on isključen. Prisjeti se kako joj je dao jedan medaljon i rekao da on ima isti. Senzori su u njima i povezani su. Nalazi medaljon i pita se gdje je Dip. Ugleda drugi medaljon ispod jastuka, misli kako je Dipov ostao tu. Otvara ga dok sa druge strane Dip pleše sa drugom ženom. Arohi je šokirana kada ugleda sadržaj medaljona. U njemu su slike Dipa i Tare, a djevojka sa kojom Dip pleše je niko drugi do Tara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *