Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Ishq Mein Marjawan – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje
Epizoda je emitovana na Kolorsu 26.9.2017.

Scena se nastavlja. Maja (Dipova majka) upita Arohi da li pristaje na vjenčanje. Arohi zausti da kaže nešto, ali Ridi joj upadne u riječ i ne dozvoli. Veli da pristaje, naravno da pristaje. Maja upita za pogodan datum, no Ridi počne brbljati kako su oni moderni ljudi, vjenčanje može biti kad god žele. Upita Aniketa (Arohinog brata) da li je tako. On potvrdi i stavi ruke Arohi na ramena kojoj je dosta svega i koja otrči u svoju sobu. Nastaje neugodna situacija, Maja se uozbilji.

No, Ridi i sada vadi situaciju te veli da se Arohi stidi. Maja je upita da li je sigurna da Arohi nema nekih zamjerki. Ridi govori da jeste, 100% sigurna. Maja nasmijano prokomentariše da će Dip biti presrećan. Ovamo, otac vuče Dipa u dnevnu sobu. Zateknu tu jednu djevojku i jednog momka. To su Dipovi brat i sestra. Dip veli da niko ne bi rekao da su njegovi brat i sestra po njihovom stajlingu (oboje su kežual obučeni). Brat veli da je potpuno u pravu, ali ako ostane, on (brat) će iskopirati njegov stajling. Pozdrave se. Sestra mu pohvali kuću. Dip veli da su mnogo nedostajali ocu. Brat odgovara da su i njima nedostajali oni, Dip i on se zagrle. Potom im se pridružuje i Maja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site