Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Ona stara žena prodavačica sjedi nedaleko od nje joj kaže: ” Bori se. Ako tvoje srce to ne želi, odbij. (arohi joj malo priđe, žena joj se unese u lice) Pogrešna veza je samoubistvo. Ne čini to, nemoj se udati za njega. Nemoj se udati.” Ode ponavljajući zadnju rečenice. Arohi gleda za njom i misli kako je žena u pravu.
Lakš dolazi u Dipovu kuću. Pozdravi ga i upita kako je.

Dip veli da je dobro potom prokomentariše da Lakš uvijek dolazi nepozvan. Lakš se nasmije pa veli da su na njegovoj zabavi bilo dosta bogatih ljudi. Dip veli da on uvijek ima na zabavi specijalne ljude. Nabraja važnije ljude počevši sa komesarom kojim pokušava i prije i sada da upozori Lakša. Lakš veli da ga ne zanima ko je bio, samo vrši svoju dužnost. Daje mu sudski nalog, želi listu gostiju sa zabave. Dip veli da ništa nije uradio da bi oni dolazili, ne da listu da uznemiravaju njegove goste. Lakš mu veli da se smiri, neće niko uznemiravati njegove goste sem jednog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site