Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Dip je oslovi, krene nešto reći, ali ga ona prekine: “Ne mogu se udati za tebe. Ne mogu reći ne mom bratu i snahi. Ali ti možeš. ” Veli da će oni shvatiti. Dip je pita šta da kaže ljudima, djevojka koju je toliko čekao ga je odbila. Arohi veli da je on Dip Raičand, naći će drugu djevojku. Govori mu da je ova ljubav jednostrana. Kako ne shvata? On obećava da će je usrećiti..Ona vikne da ona ne želi to. Dip govori: ” Dobro. Ako će te moje “ne” usrećiti, tako će i biti. ”

Arohi je presrećna, zahvali mu se i zagrli ga. Naslovna pjesma svira u pozadini. No, Dip ne dijeli njenu radost. Vaza padne, pa se Arohi trgne i odmakne. Dip veli da je bar nakratko bila blizu njega. Ona mu se izvini i zahvali. Zna da ga je povrijedila, ali neka joj oprosti. To ne znači da ne mogu biti prijatelji. Pruži mu ruku: ” Prijatelji?” On se prisili na osmijeh: ” Prijatelji.” Arohi se uozbilji dok ženska verzija naslovne pjesme svira: ” Sada kada smo prijatelji, sigurno ću ti reći zašto sam odbila ovu prosidbu.”
Najava ista.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site