Ishq Mein Marjawan – 55. ep. – Ridi optuži Arohi da je kidnapovala Nikkua!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 55. ep. – Ridi optuži Arohi da je kidnapovala Nikkua!

By  | 

Dip je pita da ne brine, neka bude hrabra.

Ona veli da ne zna kako je, zabrinuta je. Dip je uvjerava da će ga naći. Arohi pita da li je njena druga ličnost uradila to. Dip negira, bila je svo vrijeme sa njim. Nije uradila ništa. Imaju sat vremena da ga nađu. Pritvi se prisjeća kako je kidnapovao Nikkua. Zove Taru i govori joj šta je Dip rekao. DIp ga neće naći, nakon sat vremena policija će uhapsiti Arohi. Niko ne zna da su oni iza svega. Šta će sa djetetom? Ona mu kaže da radi šta hoće. Dip dolazi do Pritvija i pita gdje je Niku. Pritvi veli da ne zna. Dip ga pita da ne glumi, neka mu bude lojalan ili će platiti cijenu. Gdje je dijete? Pritvi veli da mu ne može reći, Arohi mora biti uhapšena. Dip veli da će policija sada pitati njega gdje je dijete. On će zvati policiju i reći da je on (Pritvi) kidnapovao Nikua. Pritvi mu zaprijeti da ako on ode u zatvor, ni on (Dip) nije siguran. Dip mu govori da ne prijeti. Pritvi ga pita da li je pri sebi? Radi sve ovo za tu Arohi? Dip govori da zove policiju. DIja dolazi i veli da je policija dolje da uhapsi Arohi.

Najava: Lakš pita da li je istina, da li je kidnapovala Nikua. Dip ga pita da li ima dokaz. Arohi govori da je njen bolest dokaz.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!