Ishq Mein Marjawan -56. ep. - Arohi saznaje da je Višal mrtav

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan -56. ep. – Arohi saznaje da je Višal mrtav!

By  | 

Lakš govori Arohi da su je brat i snaha optužili da je kidnapovala njihovog sina Nikkua. Dija i Maja su šokirane. Lakš nastavi da ih je čak i zvala i prijetila da će ih naučiti lekciju. Arohi stoji uplakana. Lakš upita da li je to istina. Mora je uhapsiti ako bude ćutala. Dip dolazi i upita da li ima dokaz da je uhapsi. Arohi uplakana govori da je njena bolest najveći dokaz. Neka pusti da bude šta treba, možda je i odgovorna za sve to. Kaže Lakšu da je uhapsi. Dip je pita šta to govori, nije ona naručila otmicu. Bila je sa njim čitav dan. Kako je onda mogla? Arohi veli da ne vjeruje sebi uopšte. Neka je uhapsi, možda njena druga strana se uplaši policije i otkrije gdje je sakrila Nikkua. Policija je hapsi i vodi, Dip ide za njom, pita je šta to radi. Lakšu zazvoni telefon i on ih zaustavi, veli da je otmičar upravo zvao njenog brata i tražio 10 miliona rupija. Dip veli da to znači da je neko drugi otmičar, bar sad znaju da njegova žena nije kriva. Lakš veli da je pušta sada, ali to ne znači da ne sumnja u nju. Ode.
Arohi padne na pod uplakana, Dip čučne kraj nje. Ona ga pita šta se dešava, zašto se ovo sve dešava. Dip je uvjerava da će sve biti u redu, neka bude jaka. On će pronaći Nikkua. Ima nekolika prijatelja. Pratiće taj broj uz njihovu pomoć sa kog su zvali. Zagrli je. Ugleda Pritvija. Ide flešbek kako je Dip rekao Pritviju da nazove Arohinog brata i traži otkupninu od 10 miliona rupija tako da policija ne sumnja u Arohi. I da mu kaže gdje je dijete ili će reći policiji istinu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!