Ishq Mein Marjawan -Dip predloži Arohi da pobjegne sa Višalom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 7. epizoda- Dip predloži Arohi da pobjegne sa Višalom!

By  | 

Arohi dolazi na jedno lijepo ukrašeno mjesto gdje je jedan  sto i gdje Dip stoji. Dip joj govori da zna da je ljuta na njega. Arohi veli da je toliko ljuta da bi mogla ubiti nekoga. Prebaci mu da je obećao da će otkazati vjenčanje. Ali slagao je. Zašto je pozvao tu? On veli da je u životu čovjek nekada bespomoćan, pa ono što ne želi mora da uradi, i ono što želi ne može. Arohi mu kaže da prestane sa tim i jasno kaže zašto nije otkazao vjenčanje. Dip veli da će joj reći sve, neka sjede. Ona odbije. Želi odgovore. Dip veli da izgleda jako lijepo kada je ljuta. Neka se smiri, odgovoriće joj na sva pitanja.

On ne može da vidi svoju porodicu u bolu. Ne može povrijediti svoju kao što ona ne može svoju. Ne može se povući, ljudi će pričati o njoj. Istraživaće njenu prošlost i ono što pokušava da sakrije, postaće javno. Arohi je sva zbunjena, zamuckujući pita šta misli pod tim ono što krije. Dip joj pokaže slike nje i Višala. Arohi pita odakle mu te slike. Dip pita zašto je to važno. On se pita da li njen brat i snaha znaju za to. Arohi ga pogleda: ” Oh, znači želiš da me ucjenjuješ?” Dip negira, želi da joj pomogne. On samo želi da zna da li ona voli Višala. Arohi odgovori da ga voli više od  života. Dip je tužan, naslovna pjesma svira u pozadini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site