Ishq Mein Marjawan - 75. ep. - Arohi je uhapšena, pobjegne policiji

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 75. ep. – Arohi je uhapšena, pobjegne policiji!

By  | 

Malhotrina žena plače, viče da je rekla da će ga ubiti i ubila ga je. Ubila je njenog muža. Maja je tješi. Lakš dolazi i pita da li će mu neko od njih reći gdje je tijelo. Dip i Pritvi dolaze, DIp veli da je gore u sobi, neka pođe sa njim. Pronaći će i tijelo i ubicu. Dip ulazi prvi, za njim Lakš. Lakš pogleda tijelo i govori da je to definitivno djelo serijskog ubice. Dip pogleda u Arohi koja sjedi u ćošku, trese se i ugleda u svoje krvave ruke. Lakš je vidi i šokira se. Arohi ustane i priđe mu puna nade, dobro je pa je došao. On zna sve, zna da nije ona ubila. Ona je ponovo počinila ubistvo, njena dvojnica Tara. Pred njenim očima ga je brutalno ubila i pobjegla. Smjestila joj je. Malhotrina žena je optuži da laže, to priča da bi se izvukla. Nož je bio u njenim rukama. Arohi negira, nije ona ubila njenog muža. Malhotrina žena joj ne vjeruje. Dip se ubaci, ne može da vjeruje da Arohi može nešto tako da uradi, da može ubiti nekoga. Jako je naivna. Lakš i Arohi ga ljutito slušaju. Dip pogleda u nož, govori da ne vjeruje da Arohi može to da uradi. Pita Lakša da pošalje nož na forenzičku obradu, otkriće čiji su otisci na njemu. Arohi ga gleda pa kaže Lakšu da ga ne sluša šta priča. Već zna da je on veliki lažov i prevarant. Dobro zna šta joj je uradio i zašto ga je hapsio.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!