Ishq Mein Marjawan - 76. ep. - Sunanda spasi Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 76. ep. – Sunanda spasi Arohi!

By  | 

Pritvi prijeti Arohi da će ih ubiti ako ne da karticu. Zato bolje da je preda bez ikakvih incidenata. Mali Niku uzme loptu i pogodi Pritvija, Ridi ga gurne i viče Arohi da bježi. Pogase svjetla i bježe. Sakriju se negdje, Pritvi dolazi do tu i govori Arohi da izađe, ubiće ih sve, prvo će Nikua. Arohi se iskrade i ode sa druge strane. Pita ga koga tamo traži, ona je tu. Uplašena je, ali mora spasiti porodicu. Pritvi krene ka njoj, ona bježi. Sa jedne strane je juri Pritvi, sa druge policija. Bijelo auto se zaustavi kraj nje i Arohi sjedne. Pritvi vidi kako odlazi u tom autu. Misli kako je Dip uspio uhvatiti Arohi. Pritvi zove Dipa i veli da je dobro što je na vrijeme pokupio Arohi. Dip pita kakve gluposti priča, nije on.
Arohi vidi da neka žena vozi auto. Pita je ko je. Žena veli da sačeka da je prvo spasi od policije i tog bandita pa će joj sve reći. Arohi je pita kako zna da je policija juri. Žena veli da je na svim vijestima. Kaže joj da se sakrije pozadi, policija je ispred, kontrolišu. Arohi se sakrije. Policajac dolazi i pozdravlja ženu, Sunandu. Veli da je ona poznata socijalna radnica, zna se da brine o ženama, nada se da ne misli da je taj serijski ubica bespomoćna žena. Daje joj sliku Arohi, ako je vidi negdje, neka ih informiše. Puste Sunandu da prođe.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!