Ishq Mein Marjawan - 77. ep. - Arohi je osuđena na 15 godina zatvora

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 77. ep. – Arohi je osuđena na 15 godina zatvora!

By  | 

Sunanda pita advokata da li može spasiti Arohi. On veli da zaista želi pomoći, ali slučaj je prilično komplikovan. Taj svjedok koji je vidio nož u Arohinim rukama prilično slabi šanse za pobjedu. Još više komplikuje i činjenica da je pobjegla policiji. Jedan iz njegovog tima doda da će biti jako teško osloboditi je. Nemaju nikakav dokaz njene nevinosti. Arohi govori da imaju, čip na kome je snimljeno sve. Sva djela tih demona su snimljenja. U tom videu su sve priznali. Ostali se obraduju, advokat veli da mogu pobjediti sa tom karticom. Neka im da karticu što prije. Arohi govori da nema dokaz sada sa sobom, dok je bježala od Pritvija sakrila ga je. Advokat govori da donese što prije, tek onda mogu početi odbranu. Odu. Arohi kaže Sunandi gdje je dokaz, trebaju ići. Ridi joj ne da, plaši se za nju. Sunanda je uvjerava da će biti dobro, Bog je uz njih. Ridi želi sa njima, Arohi je moli da ostane, već je izgubila brata, ne želi i nju. Mora se brinuti za Nikua. Ridi insistira, ali je Arohi na kraju ubjedi. Zagrle se uplakane. Arohi krene, Niku je zaustavi, pita je da se vrati brzo. Arohi obeća, poljubi ga i zagrli. Svi su raznježeni. Krene, Niku je opet uhvati za ruku. Rastave se i oni odu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!