IMM- Arohi pokuša pobjeći, ali je uhvaćena i kažnjena

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 79. ep. – Arohi pokuša pobjeći, ali je uhvaćena i kažnjena!

By  | 

Arohi je ošišana, plače. Sjedne uplakana. Sve joj se zatvorenice smiju.
Dip pita Pritvija šta doktor radi, već 6 mjeseci liječi Taru, ali ona je ostala ista. Još uvijek nosi nož sa sobom. Dok je Arohi u zatvoru, ako Tara ubije nekoga, sve će biti uzalud. Odvešće je u drugu zemlju. Pritvi veli da nema koristi od toga, nije to bolest već njena ljutnja. Kad god vidi izdajnika, naljuti se. Primjetio je da se ljuti na njega (Dipa). Dip pita šta želi da kaže, da on vara Taru? Pritvi negira, samo govori da je Arohi i dalje živa, možda to muči Taru. I dalje misli da on voli Arohi. Dip pita zašto Tara misli tako. Uradio je toliko toga za nju.. Skovao je taj plan i poslao Arohi u zatvor. Da je voli, da li bi joj to uradio? Pritvi govoei da on zna, zna koliko voli Taru, ali neka je urazumi, da shvati to, to je jedini način da se smiri. Neka je voli mnogo, to je jedino može smiriti. Mora je uvjeriti da mu je ona sve. Dip govori da će učiniti sve da uvjeri Taru da nema mjesta za Arohi u njegovom životu. Neće joj dozvoliti da izađe iz zatvora.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!