Ishq Mein Marjawan IMM- 8. epizoda - Višal je mrtav

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda – Višal je mrtav!

By  | 

Epizoda je emitovana 29.09.2017.  na Kolorsu.

Arohi izlazi iz sobe noseći kofer. Ridi i Aniket su u dnevnoj sobi i ugledaju je. Ridi je odmah upita šta je to, nije spremna i gdje je krenula sa tim koferom. Arohi laže da ide u salom sa Majuri (Došlo je do greške, njena prijateljica se zove Majuri, a ne Nairi). Ridi pita koji, Arohi joj kaže. Međutim Ridi veli da i ona želi da ide sa njom. Arohi upita kako ona može da ide. Ridi upita zašto ne bi išla.

Arohi upita brata šta će Dipova porodica pomisliti ako ne bude niko od njihovih tamo. Aniket veli da je u pravu. Ridi pita kako je može pustiti samu. Ridin sin upita mamu šta priča, neka pusti tetku da ide i započne svoj život. Arohi se nasmije, još jednom prije polaska ih sve emotivno pogleda.
Dip čeka Arohi na dogovorenom mjestu, pita se gdje je.
Sređena Arohi sa maramom i naočarama na glavi dolazi u hotel u kom je Višal. Pita na recepciji za broj njegove sobe. Recepcionarka ugleda Višala kako ulazi u lift, pa joj kaže. Arohi skine naočare te ga zlobno pogleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site