IMM-Arohi ošamari policajku, planira bijeg iz zatvora

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 80. ep. – Arohi ošamari policajku, planira bijeg iz zatvora!

By  | 

Arohi moli da je puste iz mračne ćelije. Prisjeti se Ridinih ohrabrujućih riječi, Dipa, Tare i lažne porodice.
Prolazi sedmicu dana. Zatvorenica govori Mausi da je Arohi već sedam dana zatvorena tamo, bez hrane i vode, sigurno je mrtva. Policajce izvode Arohi, ona je u jako lošem stanju. Bace je na pod. Arohi se uspije nekako ustati, umiti se i popiti vode. Mausi je sa osmijehom posmatra. Arohi ih ugleda, prisjeti se kako je Mausina miljenica rekla da Mausi neće izgubiti. Priđe im i govori Mausi da objasni svojoj drugarici da je ona ubla 9 ljudi, a ako nastavi da je provocira, ona će biti 10. Ode šepajući, Mausi j ljuta. Arohi odlaazi da jede. Policajka je presretne i pita je da li ima magični prah, jako je hrabra. Ali neka upamti, ako pokuša pobjeći ponovo, izbaciće joj svu hrabrost. Ode. Arohi trpa rukama hranu, jako je gladna.
Uveče, Mausina miljenica i ostale dolaze u Arohinu ćeliju, počnu tući drvetom po krevetu. Ali nema Arohi, to su samo jastuci. Miljenica pozove ostale, Arohi je pobjegla. Arohi bježi, policija je uhvati. Policajka je zgrabi za kosu, veli da je jako hrabra. Sad će je naučiti lekciju. Zaključaju je 10 dana u mračnu ćeliju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site