Ishq Mein Marjawan - Arohi ucijeni ministra i Durgu video snimkom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 81. ep. – Arohi ucijeni ministra i Durgu video snimkom!

By  | 

Arohi pita Mausi na šta misli pod lošim djelima koji se dešavaju u zatvoru. Mausi veli da nije ni svjesna kakav biznis ima Durga Jadav. Ministri dolaze tu i samo stave ruku na rame djevojke koju žele. Plaši se da će možda Durga prodati i nju. Arohi veli da zna, ali draga joj je, zar joj ne može pomoći. Mausi negira, da bi vodila posao iz zatvora (narkotici) treba joj Durgina naklonost, ne može ići protiv nje. Policajci dolaze i govore im da se spreme za molitvu.
U toku su pripreme. Druga zaustavi Arohi i govori Mausi da da Arohi sve i sredi je da bude prelijepa danas. Arohi i Mausi odu i sjednu ispred Božijeg idola. Durga veli da slijedi osveta za šamar. Mausi govori Arohi da joj samo Boginja sada može pomoći. Arohi veli da je djevojka koja je bila bespomoćna davno umrla, da bi preživjela, vjeruje samo sebi. Ima vjere u sebe. Zapali diju i uzme Boginjim blagoslov. Durga je posmatra.
Durga priča sa ministrom preko telefona, Arohi prisluškuje. Durga veli da ima specijalan poklon za njega. Neće moći ni trepnuti kada je vidi. Dogovre se i prekine. Arohi ulijeće, klekne joj pred stopala i moli da joj oprosti. Durga je odgurne. Ona nastavi, nije shvatala da treba da je sluša, neće bježati, radiće sve što kaže. Ona je podigne za kosu, veli da znači zna sve šta će se desiti večeras. Arohi krišom uzima njen telefon. Durga govori da će učiniti kako je naumila, džaba je moli. Arohi nastavi da je moli, ona je izbaci. Arohi briše suze i gleda u telefon.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!