Ishq Mein Marjawan - 83. ep. - Arohi pronalazi Dipa u Mumbaju

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 83. ep. – Arohi pronalazi Dipa u Mumbaju!

By  | 

Arohi dolazi u internet kafe. Pretražuje ime Dip Rađsing na internetu. Šokirana je vidjevši da je to njegovo pravo ime i da je najmlađi biznismen broj 1. Govori da će ubiti to čudovište, osvetiće se. Čita o njemu i ištampa papir o njemu i njegovu sliku. Momak koji radi tu veli da je vidio negdje. Ona govori da ubija ljude u ljutnji. On se smije i pita da li se šali. Arohi negira.
Arohi pita ljude na ulici da li su vidjeti tog momka i pokazuje Dipovu sliku. Dječak na biciklu joj ukrade torbicu. Arohi trči za njim. Govori mu da joj da torbu ili će ga ošamariti. On zove prijatelje, veli da ga ne zna, izgleda da je nova u Mumbaju. Njegov prijatelj veli da je on don. Arohi se smije. Oni joj pokazuju lažni nož. Arohi traži torbicu. Policajac dolazi i pita šta je bilo, da li su djeca ukrala nešto. Arohi krije lice, negira, samo su joj govorili put. On ode. Arohi govori djeci da ako su htjeli novac, mogli su je pitati. Daje im. Oni se smiju i pleši. Odlučuju šta će jesti. Arohi se prisjeti Nikua i daje im još novca da kupe i odjeću. Djeca je prate. Arohi pita zašto je prate. Čawani govori da im je pomogla, pa žele i oni njoj. Bila je uplašena od policajca. Kako joj mogu pomoći?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!