Ishq Mein Marjawan - od 466. do 469. ep. - Arohi, Randir i Dipov otac se udruže protiv Dipa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – od 466. do 469. ep. – Arohi, Randir i Dipov otac se udruže protiv Dipa!

By  | 

466: Arohi pita Dipa zar neće zagrliti oca. Otac zagrli Dipa koji se sjeća kako ga je otac tukao. Arohi se sjeti kako ga je posjetila u zatvoru i dogovorila se da unište Dipa. Kasnije se njegov otac zahvali Arohi, Arohi vidi da Kiya prisluškuje. Arohi prospe vodu na Dipa. On joj gurne glavu u akvarijum. Dipov otac dođe i gurne ga. Odvede ga u sobu i tuče kaišem. Dip ga zaustavi i zabrani da to više ikada uradi. Arohi je zapanjena, Dip joj govori da joj sada nikada neće pustiti porodicu. Kasnije, Arohi dolazi u Dipovu sobu i vidi ga kako se davi u kadi. Oslovi ga.
467: Arohi nanosi melem na Dipove modrice. On joj se približi i zaustavi. On joj stavi so na ruku i stavi na svoje rane. Kasnije, Dip daje Kiyi lijekove. Mora odraditi posao za njega. Arohi vidi Dipovog oca da krije nešo. Vidi pištolje i slike u torbi. Zove Randira. Govori da nije ispravan ni njihov način. Randir zove nekoga i govori da je sastanak danas. Dipov otac pokazuje Arohi drogu na podu i govori da to Dip daje njenoj sestri. Dip daje torbu Kiyi i govori da će je odnijeti na to mjesto za sat. Zove nekoga i govori da Kiya dolazi. Randir prati njegov poziv. Dipov otac zaustavi Kiyu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno