Ishq Mein Marjawan - od 480. do 482. ep. - Arohi i Ranjit rade za policiju!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – od 480. do 482. ep. – Arohi i Ranjit rade za policiju!

By  | 

480: Arohi uperi pištolj u šefa. Tarank, Randir i policija dolaze tu i hapse sve. Arohi traži od šefa da skine veo, on krene, ali joj baci prašinu u oči i pobjegne. Arohi se pita zašto joj je poznat glas. Arohi se vrati kući i kaže Dipu da nije uspjela. Umalo stane na žicu, ali Dip se ustane i spasi je. Dip i Randir odvojeno smišljaju kako da uhvate šefa. Šef zove Dipa i govori da mu je mogao ubiti ženu, ali nije. Neki tajni CBI agent mu je za petama. Neka sazna ko je. Doći će na sastanak. Randir govori agentu da se sastanak događa, neka bude oprezan/na. Arohi dolazi kući, Dip je dekorisao sobu. Bliski su. Spavaju. Dip se ustaje i govori da će sve srediti. Ode. Arohi ide za njim. Dip dolazi na mjesto, šef govori da će policajac biti tu svakog trena. Neko dolazi.
481: Dip vidi Vasundru, govori da je nemoguće. Arohi dolazi sa maskom na licu, Vasundra ode. Dip govori da mora saznati ko je to. Arohi govori Randiru da Dip toliko pomaže njoj i porodici, mora mu reći. Randir veli da nije pravo vrijeme. Moraju saznati ko je to. Arohi veli da ne vjeruje da je Vasundra. Dip pospe latice po Arohi i govori da joj vjeruje, da ona ništa ne krije, izvinjava joj se što je on krio. Arohi je u suzama. Priča sa Kiyom o šefu i kada pomene Ranjita, Kiya se uplaši.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site