Ishq Mein Marjawan & Odbačeno siroče - 3.11. 2018. - specijalna epizoda - prvi dio!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan & Odbačeno siroče – 3.11. 2018. – specijalna epizoda – prvi dio!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Surađ uđe u sobu i kaže Čakor da se odmori malo. Čakor slaže da joj se ne spava i da je potpuno dobro. Surađ sedne pored nje i uhvati joj ruku: ,,Koliko dana nisi spavala lepo? Čakor, moramo da se zajedno hrabro borimo za našu ćerku. Treba nam snaga. Ne samo u umu i u duši, već i u našem telu da budemo zdravi. Da li si ikada videla nekog slabog, pospanog vojnika? Ako već hoćemo da pobedimo u ovome ratu, onda moramo da držimo sebe jakima!” Čakor se malo nasmeje i našali sa njim. Surađ joj kaže da spava ovde pored svoje ćerke kako ne bi bile odvojene. On je smesti, pokrije je, onda sede pored nje i mazi je po glavi. Veli da će joj pevati uspavanku kao što ona peva Anđor i krene da joj peva, ali se Čakor namršti i pogleda ga zbunjeno. Surađ se izvini i ostane da spava pored. Čakor steže pokrivač besno kad se seti svih Vikramovih reči i pretnji. Onda besno kaže u sebi: ,,Surađ, neću moći mirno da zaspim sve dok se ne osvetim tim demonima za ovo što su učinili našoj ćerki. Sve dok ih ne ubijem!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site