Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui - 174. ep. - Arohi je ubila Dipa?

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui – 174. ep. – Arohi je ubila Dipa?!

By  | 

Dip govori da ona nije Arohi koju on zna, neko je drugi. Gdje je Tara? Arohi ga odgurne i uperi pištolj u njega. Oboje su suznih očiju, ona govori da će danas završiti tu priču o ljubavi i mržnji. Pritisne okidač i upuca ga u stomak. Plaču i jedno i drugo, on jedva korača do nje i uhvati se za nju. Dip se prisjeća trenutka kada je vidio prvi put, njihovog vjenčanja i trenutaka sa njom. Jedva izusti “Hvala ti. Kamo sreće da si saznala istinu..” Uplakani su i jedno i drugo. Arohi se prisjeti kada ga je prvi put vidjela, prisjeća se trenutaka sa njim i suza joj klizne niz obraz. Ali se onda prisjeti i bratove smrti i Dipove izdaje. Upuca ga još jednom u grudi, on pada u srce napravljeno od latica ruža. Krvari. Arohi govori da je njena osveta potpuna, plače i nasmije se. Dip umre. Arohi plače i okrene se i polako ode, ostavivši ga tu da leži u srcu.
Roma dolazi kod Virata i Pritvija i pita šta su mislili, da će kovati zavjeru, a da ona neće saznati? Virat veli da ne zna o čemu priča. Ona govori da je uradila toliko toga da izgradi to bogatstvo. Ko god joj stane na put, ubiće ga. Pritvi veli da je ona ubila Vediku, ona prizna. Pritvi to snimi. Virat kaže policiji da uđe, policija ulazi. Roma pita kako je mogao to da uradi. Virat veli da će platiti za to. Policija uhapsi Romu, ona viče da je puste. Pritvi veli da će platiti za svoje grijehe sada. Policija je odvede.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!