Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui - 192. ep. - Tara je ubila Romu?

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui – 192. ep. – Tara je ubila Romu?!

By  | 

Virat pita Reyansha da bude malo više prijateljski nastrojen, on može da osjeti njegovu ljubomoru. Mogu pomoći jedan drugome.
Deni govori banditima da vide njegov kaiš i mišiće, neka razmisle, imaju 5 sekundi. Obrojava, ovaj jedan ga krene udariti, ali Deni ih sve pretuče. Oni ga uhvate, on se šali sa njima i opet ih pretuče. Arohi krene pokupiti svoje stvari sa pod, jedan krene da je napadne, Deni je spasi. Krenu ih napadati, Arohi baca kamenje na njih i otjera ih. Deni joj se zahvali Arohi, Arohi veli da bi ona trebala da se zahvali njemu, on joj je pomogao..Ustane se, ali njega nema nigdje. Pita se gdje je nestao, čudan je, otišao je kako je i došao, tako iznenada. Nazove Dipa. Dip je vezan, telefon je pored njega, on vidi da je poziv od Arohi i prisjeća se trenutaka sa njom, bori se sam protiv sebe. Pita zašto mu to radi, kada nije tu, zašto je se sjeća? Ne ide nigdje sa njom, neka ide daleko. Ugleda je kako mu prilazi, muzika svira u pozadini. Ona mu pruži ruku i zzove ga da pođe sa njom. Ne ide nigdje bez njega. Dip govori da je znao da neće odustati, da će doći po njega. Ali neka ga sluša, on neće nigdje sa njom, ne želi, neka ide! Shvata da je zamišljao.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!