Istanbulska nevesta 11. i 12. epizoda ! Fikret je zabrinut za Sureju!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 11. i 12. epizoda ! Fikret je zabrinut za Sureju!

By  | 

Istanbulska nevesta 11. i 12. epizoda!Fikret je zabrinut za Sureju!
11 epizoda

Emirova neočekivana poseta odjekne u kući poput bombe.Faruku su osećanja pomešana i on je zbunjen.Esma je tu, kao i uvek da preduzme kontrolu nad situacijom.Fokret se sve više približava Ademu, poverava mu se i postaje deo njegove igre.Ipek saznyaje za Begumin povratak i to pokušava da iskoristi na najbolji mogući način.

12 epizoda
Fikret je mnogo uznemiren zbog Surejinog krvarenja.Ipek je pokazala Sureji slike, pa se zbog toga njen odnos sa Fikretom pogoršava.I dok se Farik boji za svoje dete, sa druge strane mu stižu novosti koje ga zaprepaste.I pored upozorenja Ipek nastavlja da pravi intrige Sureji.Esma pokušava da se suoči sa rezultatima testa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!