Istanbulska nevesta 13. i 14. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 13. i 14. epizoda!

By  | 

Istanbulska nevesta 13. i 14. epizoda!
13. epizoda

Svi u porodici Boran su pogodjeni odlukom koju donosi Faruk. Emirovo iynenadjenje odjekuje kao bomba u ogromnom konaku. Faruk na to gleda kao na poslednju kap u čaši I donosi šokantnu odluku.Svi su u šoku zbog te odluke, ali još jedna vest dolazi za porodicu Boran, koja ih dodatno uzdrma iz temelja.Sureja pokuša da se suprostavi svim novonastalim situacijama, ali ne može da pridvidi šta će se još desiti.

14. epizoda
Sureja kod Begum u poseti odlazi sa buketom ruža, ali je tu dočeka veliko iznenadjenje. Sureja je iznenadjenja, ali i Faruk koji odmah smišlja šta će joj reći.Njemu je teško što mora lagati Sureju, ali je to jedini način da dodje do željenog cilja.

Fikreta očekuje jedno neprijatno iznenadjenje.Faruk sa lažima stiže na kraj puta, da li će reći istinu Sureji u vezi sa sinom?Sureja, nakon što je zatekla Faruka kod Begum u kući očekuje objašnjenje.Faruk smatra da je vreme da se istina sazna, ali Begum interveniše i ublažava nastalu napetost.
Sadem daje do znanja Dilari da sa njom misli ozbiljno, te je upoznaje sa svojom majkom.Sureja saznaje da je Adem njihov drug iz muzičke škole. Laž izmedju dve dugogodišnje prijateljice postaje razlog nepoverenja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!