Istanbulska nevesta 17. i 18. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 17. i 18. epizoda!

By  | 

Istanbulska nevesta 17. i 18. epizoda!
17 epizoda
Faruk i Sureja su se razišli zbog Emira.Faruk je zabrinut za dve osobe koje mu mnogo znače, a koje nisu pored njega.Sureja počinje da živi nov život skrivajući se od svih, te počinje da svira na koncertima kako bi zaradila za život.Faruk je slomljen zbog Surejinog misterioznog odlaska.

18 epizoda
Sureja pokreće brakorazvodnu parnicu.Pošto se Daruk razvodi, u spavaću sobu prelaze Fikret i Ipek.Ademovim povratkom se ponovo pokreće pitanje očinstva.Esma i Garip se susreću nakon mnogo vremena i taj susret je neprijatan za oboje.Dilarine pripreme za venčanje su u toku.Sureja se vraća u Bursu kako bi se suočila sa prošlošću, a njen povratak je važan korak za Faruka.

Ukoliko želite da komentarišete seriju kliknite ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!