Istanbulska nevesta 19. i 20. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 19. i 20. epizoda!

By  | 

Istanbulska nevesta 19. i 20. epizoda!
19. EPIZODA
Faruk odluči da skine prsten i da se razvede od Sureje po majčinom savetu, što Begum obraduje i daje nadu da će ponovo biti sa svojim voljenim i detetom.Faruk ipak ne donosi ishitrene odluke, ali Sureja mu prilazi i kaže da ona želi razvod.Advokat Sureji i Faruku daje do znanja da se ne mogu razvesti,već moraju naći neku kompenzaciju.

20. EPIZODA
Faruk ne može odoleti Surejinoj lepoti, te daje do znanja majci da mu je Sureja još uvek žena.Adem pred svima priznaje da je vanbračno dete Boranovih.Esma na sve načine pokuša da zaštiti svoju reputaciju.Sureja se suoči sa Begum i Esmom kada ode u konak po svoje stvari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!