Istanbulska nevesta 38. i 39. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 38. i 39. epizoda!Begum umire!

By  | 

Istanbulska nevesta 38. i 39. epizoda!
38 epizoda
Adem je napet nakon majčinog poziva.Begum je uperacionoj Sali.Doktor izlazi iz operacione sale i izjavljuje saučešće Faruku.Faruku teško pada Begumina smrt zbog Emira.U ovoj epizodi je i njena sahrana.Faruk pokušava da objasni Emiru gde se sad nalazi njegova mama.Dečak je uplakan.Sureja se trudi da bude podrška i Frauku i Emiru u ovim teškim danima.Emir doživljava veliku bol zbog gubitka majke i to dosta utiče na njegov odnos sa Surejom.

39 epizoda
Sureja čini sve da bi predobila Emirovo poverenje, ali uzalud.Sureja i Faruk su srećni zbog neočekivane trudnoće, ali odlučuju da tu lepu vest sakrijhu, kako to dodatno ne bi povećalo Emirovu bol.Adem odluči da se razvede od Dilare.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!