Istanbulska nevesta 42. i 43. epizoda!Faruk shvata da Osman i dalje voli Sureju!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 42. i 43. epizoda!Faruk shvata da Osman i dalje voli Sureju!

By  | 

Istanbulska nevesta 42. i 43. epizoda!Faruk shvata da Osman i dalje voli Sureju!
42 epizoda
Faruku je veoma važno što će postati otac I svima to daje do znanja.Sureji jako lepo pada trudnoća, ali je tužna zbog dogadjaja u vili.Adem je i dalje u šoku nakon što je saznao da je čitav njegov život u stvari laž.Ademovim pokušajem samoubistva i istinom koja stoji iza toga, dolazi do napetosti izmedju Sureje i Dilare i dovodi do velikog sloma Boranovih.Sureja proživljava teške trenutke zbog svadje sa Dilarom, ali u to vreme dolazi do neočekivanog napretka sa Emirom.Faruk čuje kako Osman govori Burdžu da je nikad nije voleo i da i dalje voli Sureju.Faruk je šokiran i izbacuje ga iz kuće.Oboje plaču.

43 epizoda
Adem saznaje da mu je majka u bolnici i da je u teškom stanju.Faruka i dalje muči Osmanovo priznanje.Adem odlazi u bolnici kod majke i moli Boga da se oporavi i da joj se ništa ne desi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!