Istanbulska nevesta 44. i 45. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 44. i 45. epizoda!

By  | 

44 epizoda
Prijateljstvo izmedju Sureje i Dilare je na ispitu, a odlično prolazi test.Faruk pravi važan korak ka Ademu.Faruk požudno odgovara Fikretovoj aviokompaniji.Faruk saznaje da mu brat odlazi i to zbog njega i njegove žene.Faruk odlazi sa Surejom na redovni ginekološki pregled, gde tokom ultrazvuka čuju otkucaje bebe.Fikret je zabrinut, a Osman tuguje.Sureja ne može da veruje da se Faruk neće umešati u Osmanovu odluku i da će mu dozvoliti da ode.Rajhan pobegne iz bolnice i odlazi kod sina da mu traži oproštaj.Adem zagrli majku.

45. epizoda

Sureja ispituje Faruka šta je Osman rekao pre nego što je napustio kuću.Kijmet nazove neka žena, te je pita da li Esma ima ljubavnika, te govori kako je viodela Esmu kako se sa Garibom drži za ruke.Kijmet šokira ovo saznanje.Faruk želi da organizuje zabavu u bašti i poziva i Adema.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!