Istanbulska nevesta 46. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 46. epizoda! Sureja nosi devojčicu!

By  | 

Istanbulska nevesta 46. epizoda!

Porodica je napokon na okupu.Osman nije otišao u inostranstvo, a Fikret je počeo da se osmehuje.Esma je srećna što siu svi na okupu, te održi i kratak govor.Po prvi put je porodica iskreno srećna.Esma kaže Osmanu da ovog puta stvarno želi da mu poželi dobrodošlicu.Faruk signalizira Osmanu da poljubi majci ruku.Osman i Faruk se mire.Esma i Sureja se grli i ne kriju suze radosnice.

Neki čovek huška Adema protiv Faruka i govori mu da je Faruk prema njemu fin kako bi osvojio svoj cilj i dobio firmu.Adema povrede te reči.Faruk i Sureja saznaju pol bebe- dobiće devojčicu.Fikret saznaje da je Ipek trudna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!