Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?

By  | 

Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?
Sureja I Esma razgovaraju o Surejinom I Farukovom preseljenju.Sureja kaže da misli da je u kući previše gužva I da ne mogu tu odgajati dete.Esma joj predlaže da uzmu Muratovu sobu, čime je Sureja zatečena.Sureji se približava termin.Adem govori Fikretu da odlazi iz firme.Faruk moli Adema da ga ne odbija I da ne napušta firmu.Adem ipak napušta kuću, te zove majku I kaže joj da je došlo vreme za polaganje računa Faruku.

Svi su zabrinuti što Faruka nema.Esma preti Ademu da neće dobro proći ako je umešan u Farukov nestanak.Policija dolazi na Esminim vratima, predaje porodici Farukov novčanik I govore d aim je žao.Sureja I ostali su u šoku.Da li je to Faruk mrtav?Nakon mnogo briga, porodica saznaje da je Faruk ipak živ.On je u bolnici, te se pokušava prisetiti dogadjaja koji ga je doveo u to stanje!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!