Istanbulska nevesta 9. i 10. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 9. i 10. epizoda!

By  | 

Istanbulska nevesta 9. i 10. epizoda!
9 epizoda
Faruk je veoma zbunjen, on ne zna da li je stvarno video Begum ili ne. Begum je razočarana nakon slike koju je videla. Faruk i Esma Sultan se protive Fikretovoj odluci da kupi novu kuću. Stvari koje radi Sinem donose joj još veće probleme. Sureja je jako srećna zbog otvaranja muzičke škole. Na tom otvaranju će Faruka da sačeka veliko iznenađenje.
10 epizoda
Begumin povratak posle toliko godina otvori kod Faruka puno pitanja. Begum želi mnogo toga da nam ispriča, ali Faruk zbog svoje ljutnje joj to ne dozvoljava. Sureja misli da su Begum i Faruk stari prijatelji. Senem zbog straha od gubitka Sureje pokoreva se Esmi. Esma je zadovoljna što je saterala Senem u čošak.

Fikret, koristeći Adema kupuje novu kuću kako bi se pokazao pred ženom.Asije i Nurgul, koji su spasili život Bade, pokušavaju da prikriju incident od Boran porodice.Sureja saznaje da je devojčica pokušala da se ubije zbog nametnutog braka… Sureja će se opet suočiti sa Esmom. Faruk je umoran od pokušaja da zadrži ravnotežu u konaku i počinje nesvesno da pravi greške.Faruk pravi porodičnu večeru, ali će se pojaviti nezvani gost koji će da pojača pritisak u kući.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!