Istanbulska nevjesta- Faruk laže Sureju koja ga zatekne kod Begum

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevjesta – 13. i 14. epizoda – Faruk laže Sureju koja ga zatekne kod Begum!

By  | 

Istanbulska nevjesta- Faruk laže Sureju koja ga zatekne kod Begum

13: Faruk donosi odluku koja će imati uticaja na sve članove porodice Boran. Emirovo iznenađenje će odjeknuti kao bomba u velikom konatu. To će za Faruka da bude kap koja je prelila čašu i svojom odlukom šokira sve članove porodice. I dok su oni još pod utiskom te odluke, dobijaju vijest koja će ih dodatno šokirati. Sureja će nastojati da se čvrsto suprostavi svemu, ali ne može da predvidi predstojeće događaje.
14: Sureja dolazi do Begum sa buketom cvijeća, dočeka je iznenađenje. Tamo zatekne Faruka koji se smije sa njom dok gledaju snimak. Šokirana je. Begum i dalje ima ista osjećanja prema Faruku što se vidi. Faruku teško pada što mora da laže Sureju. Dok je gleda kako mirno spava, Faruk mora da je laže da bi došao do željenog cilja.

Ipek i Esma uspjevaju u svemu. Fikreta čeka iznenađenje. Sureja očekuja objašnjenje nakon što je zatekla Faruka kod Begum. Begum ublažava napetost. Nema vjerovatnoće da će Murat prohodati. Adem upoznaje Dilaru sa majkom. Sureja saznaje da je Adem njihov drug iz muzičke. Laž između dvije dugogodišnje prijateljice postaje uzrok nepovjerenje. Ipek je nemirna jer Fikret sarađuje sa Ademom, i odluči razgovarati sa Farukom.
Picture source: Araştiroloji

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!