I. nevjesta - Sureja saznaje istinu i napušta Faruka

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevjesta – 16. epizoda – Sureja saznaje istinu i napušta Faruka – Kraj sezone!

By  | 

Nakon što su izgubili dijete, Faruk i Suraja su u velikom bolu. Emir zove Sureju i govori da mu nedostaje. Sureja nagovori Faruka da ide sa Emirom na piknik za dan očeva. Faruk joj zahvali. Dilara traži Adema, napiše mu poruku da je na njemu odluka da li će biti zajedno ili ne, ona ga čeka. Majka govori E da se Faruk ponudio da ide sa njim. on pristane. Sutra, Faruk stiže po njega. Razgovara sa njegovom majkom, govori da ne može još da kaže Sureji .koja je loše. da ima sina. Ona veli da shvata. On odlazi sa sinom na piknik.
Sureja piše u dnevnik: “U ovaj dnevnik trebala sam napisati mnogo lijepih stvari. Sve one lijepe trenutke koje smo trebali zajedno provesti. Ali nisam te mogla zaštititi. Oprosti mi, molim te. Koliko god braće i sestara budeš imala, u mom srcu uvijek ćeš biti prva. Nisam ti mogla poželjeti dobrodošlicu, ali govori ti zbogom, anđele moj. Možda te nisam vidjela, ali znaj da sam te jako voljela. “

Dodirne krevetac uplakana. Daje robicu za bebu Ipek i zagrle se. Ipek ulazi u sobu, uplakana je i cijepa sliku sa Farukom. Ipak mali dijelić ostane na podu. Adem se vratio i Dilara i on se zagrle. Kasnije, Adem saopšti Fikretu da mu je pravi brat, da je i on Fejzin sin.
Sureja odnosi robicu Ipek i u sobi nalazi dijelić slike. Nađe i ostale i spoji ih. Uplakana je i slomljena. Shvata da je Emir Farukov sin. Vrišti uplakana, dok sa duge strane Faruk i Emir uživaju na pikniku. Sureja uplakana odlazi. Faruk se vraća kući , zatekne razbacanu sobu i poruku na ogledalu na kojoj piše “Gotovo je..” Sureja je prikzana kako sa koferom odlazi na aerodrom. A Faruk ugleda spojenu sliku i Surejin prsten na njoj. Plače i krene negdje. Prikazan je avion koji polijeće.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!