Italijanska mlada 10 epizoda

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada 10 epizoda

By  | 

510492c24-1Italijanska mlada 10 epizoda

Favio nudi Fiorelli da plati kartu njoj i sestri kako bi se vratile u Italiju. Zauzvrat traži da spava sa njim. Ona mu odvrati da nema te karte za koju bi to učinila. Adela kaže Reynaldu da moraju Vittoriju reći istinu kako bi potražio Fiorellu i sestru. Reynaldo kaže da bi trebali pričekati da se Fiorella javi, jer možda su se vratile u Italiju.

Adela kaže Vittoriju da ga Fiorella nije prevarila. Vittorio tvrdi da je imala sve njegove podatke i da se mogla javiti, a Adela odgovori da ih je možda izgubila. Pedro se zabrine kada čuje da je neki taksi imao nesreću, a u njemu su bile dve strankinje. Jedna je poginula. Pedro zamoli Fidela da istraži zašto sestre nisu došle na sastanak sa njim. Vittorio kaže Benitu da je imao pravo kad ga je upozorio da ne dovodi Fiorellu u Meksiko, a kada je nađe sve će joj naplatiti. Fiorella i Gianna dolaze na ranč. Dante na njih pušta pse. Fidel kaže da ne bude tako okrutan jer one samo traže posao. Gianna se sruši od iscrpljenosti, a Dante trči u pomoć…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site