Italijanska mlada - 114. epizoda - Eloísa gubi razum!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 114. epizoda – Eloísa gubi razum!

By  | 

Italijanska mlada – 114. epizoda – Eloísa gubi razum!

Sergio se uznemiri kada shvati da se Pedro vratio, pa počne vikati na njega. Aitana ga čuje i dolazi iz radne sobe kako je ne bi uhvatili sa Osvaldom. Viče na Pedra jer ju je ostavio pred oltarom. Eloísa želi da joj Pedro objasni zašto je ostavio Aitanu. Pedro joj pokušava objasniti kako ih je Benigno hto prevariti, ali shvata da baka nije baš prisebna. Eloísa gubi razum i govori javnom bežniku da napiše testament kojim Federicu proglašava naslednicom imetka porodice Angeles. Benito odlazi na fakultet kako bi Roxanu iznenadio sa balonima i kaže joj da je voli. Roxanu je stid. Pušta balone odlazi. Benito je povređen. Benito ide svojim roditeljima kako bi ga utešili. Reynaldo mu ne dopušta da uđe jer ne želi da sazna da je Fiorella u kući. Benigno se raspravlja sa Pedrom jer je ostavio Aitanu pred oltarom. Vittorio odlazi na imanje kako bi posetio Giannu i pitao je gde je Fiorella. Uznemiri se kad čuje da Eloísa zove Fiorellu jer je želi videti. Pedro mu kaže da baka nije prisebna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site