Italijanska mlada – 123. i 124. epizoda – Pedro je slep!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 123. i 124. epizoda – Pedro je slep!

By  | 

2Pedro je slep!

123: Očajna Sonia priđe Fiorelli i zove Sergija moleći ga da nazove hitnu pomoć. Osvaldo nazove Benigna i kaže mu da je Pedro teško povređen i da čekaju lekara Elizaldea. Aitana želi pozvati novinare da im kaže da je Pedro umro, ali Benigno kaže da se moraju rešiti i Osvalda kako bi postali jedini vlasnici firme. Adela vodi Roxanu na fakultet. Joaquina im priđe. Roxana je ponižava podsećajući je da je samo sluškinja i da je ne želi blizu. Adela prebacuje Roxani jer je tako nepristojna prema Joaquini. Fiorella je slomljena zbog Pedrove nesreće. Fidel je moli da se smiri jer niko ne bi trebao saznati da je Pedro njen suprug. Eloísa čuje za nesreću te zahteva da dovedu Pedra u njenu kuću. Gianna posumnja da je usvojena jer joj Fiorella nije rekla svoju tajnu. Aitana stiže i glumi da je zabrinuta za Pedra. Sergio joj ne dopušta da mu priđe jer je s Fiorellom. Pedro reaguje kad začuje Fiorellin glas i kaže joj da je slep.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


124: Fiorella kaže Sergiju da je Pedro slep. Dr. Elizalde pregleda Pedra i kaže da njegova slepoća može biti trajna. Eloísa se rastuži kada čuje vesti i moli doktora da učini sve što je potrebno da se Pedru vrati vid. Roxana se svađa s Giannom i ponižava je i govori da ne treba njenu pomoć. Gael je moli da poštuje Giannu i kaže da može računati na njega. Gianna šalje e-mail Nicoleti kako bi saznala Fiorellinu tajnu. Joaquina je jako tužna jer se Roxana nije vratila. Fidel je nesrećan zbog Pedrove slepoće. Gael zagrli Pedra i kaže mu da može računati na njega. Benito zagrli Roxanu i podseća je da je jako voli i da će uvek biti s njom. Benigno, Aitana, Osvaldo i Sonia smišljaju plan da se reše Pedra. Policajci govore Vittoriju da već imaju tragove, te da će možda moći dobiti svoj novac natrag. Tužan Pedro izlazi iz spavaće sobe i hoda prema radnoj sobi, gde se Osvaldo i Aitana ljube. Fiorella ulazi u Pedrovu spavaću sobu i uznemiri se kad vidi da Pedro nije onde. Pedro začuje Osvaldov glas i ulazi…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site