Eloísa imenuje Fiorellu kao naslednicu polovine imovine porodice Angeles!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 131. i 132. epizoda – Eloísa imenuje Fiorellu kao naslednicu polovine imovine porodice Angeles!

By  | 

1Eloísa imenuje Fiorellu kao naslednicu polovine imovine porodice Angeles!

131: Pedro moli Roxanu da se vrati na imanje jer je ona Angelesica, te da prihvati Joaquinu kao svoju majku jer se ona žrtvovala kako bi uvek mogla biti uz nju. Adela i Reynaldo je zagrle i oproste se s njom. Mole je da se promeni jer je nepodnošljiva. Benito je sretan jer će Roxana biti blizu njega i neće se morati skrivati kako bi je video. Fiorella nagovara Eloísu da prihvati činjenicu da Roxana ponovno živi na imanju. Federica, Sonia, Julieta, Sergio i Osvaldo ostaju šokirani kada saznaju da je Roxana Máximova i Joaquinina kći. Ponižavaju je zbog njenog povratka na imanje. Sonia poseti Fabija i govori mu da su Aitana, Benigno i Osvaldo izazvali nesreću u kojoj je Pedro oslepeo, a sada ga žele ubiti. Ona od njega traži dokaze o pevari kako bi pomogla Pedru. Domingo govori Vittoriju da je video Dianu u parku s čovekom koji joj se činio da je otac njenog deteta. Fiorella savetuje Eloísi da oprosti Máximu njegovu vezu s Joaquinom, te joj kaže da Roxana nije ništa kriva. Roxana je uznemirena jer je Eloísa donirala svu njenu odeću i jer sada mora živeti s Joaquinom u kući za poslugu. Gianna poseti Vittorija kako bi saznala je li Fiorella njena sestra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


132: Roxana je šokirana kada sazna da će živeti s Joaquinom, a navikla je na luksuz. Gianna nosi Roxani nešto svoje odeće jer ona nema što obući. Alina moli Gaela da ostane smiren dok razgovara s Agustínom, te mu kaže da će ih ona posmatrati. Gael se sastane s Agustínom, a on mu kaže da je njegov otac. Aníbal traži Dianu da mu pomogne uništiti Julietu i Sergija. Ramiro uspeva ući na imanje i pokušava oteti Federicu. Dante ulazi i poziva čuvare. Fiorella vodi Pedra na selo kako bi ga umirila i pokazala mu da on još uvek može sve omirisati, okusiti i dodirnuti. Fiorella uzima Federicin mobilni i briše video snimak koji je Eloísa snimila i na kojoj ona govori da je Máximo Roxanin otac. Federica je tu snimku htela preneti na društvene mreže kako bi naštetila porodici Angeles. Eloísa poziva sve članove porodice na čitanje testamenta. Osvaldo, Sergio, Julieta, Sonia, Federica i Pedro se iznenade saznavši da je Eloísa imenovala Fiorellu kao naslednicu polovine imovine porodice Angeles.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site