Pedro govori da su Fiorella i on venčani!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 139. i 140. epizoda – Pedro govori da su Fiorella i on venčani!

By  | 

9Pedro govori da su Fiorella i on venčani!

139: Sergio savetuje Julieti da postavi fotografiju na društvene mreže. Kaže da ga neki ljudi možda poznaju i mogli bi im dati korisne informacije o njemu. Vittorio ode s Dianom kako bi Aníbalu predali novac, ali Aníbal uzme novac i zapreti da im neće dati Betita. Dr. Elizalde kaže Gianni da lečenje nije bilo uspešno, te da bi trebala obaviti neke pretrage jer bi možda bila potrebna transplantacija srca. Gael je teši. Benito pomaže Roxani da napiše CV kako bi pronašla posao i savetuje joj kako se mora ponašati na razgovorima za posao. Pedro i Eloísa ponize Benigna i Aitanu. Traže da vrate deonice i zauvek nestanu iz njihovih života, inače će ih prijaviti policiji. Dante upozori Pilar da ne sme reći Federici da je on ubio Gabriela jer je to bio nesrećan slučaj, inače će iskaliti svoj bes na Pedru. Federica želi da se Pilar oporavi i ispriča celu istinu. Pilar se muči sa sećanjima iz prošlosti i želi biti uz Pedra. Sonia prikazuje Benignu i Celesti video snimak na kojoj Aitana i Osvaldo vode ljubav, te im govori da ako je odaju, postaviće video snimak na društvene mreže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


140: Celeste prebacuje Aitani vezu s Osvaldom, pa ih sada Sonia zbog toga ucenjuje. Sonia želi da njih dvoje odu daleko i ismeva ih zbog njihovih dugova. Kaže da su ceo život bili varalice. Aitana odlazi od kuće i upozorava Celeste i Benigna da im više neće pomagati. Alina teši Aitanu i priznaje joj da je imala neobičan odnos s Osvaldom. Aitana joj kaže da više nisu prijateljice jer je mogla izbeći tu vezu s Osvaldom. Sonia odluči nastaviti svoju pevačku karijeru, makar se Osvaldo s time ne slaže. Julieta je podržava. Sonia oseća mučninu. Aníbal gleda Mariovu sliku i planira osvetu Sergiju. Julia to želi iskoristiti. Sergio odgovara na Aníbalovu poruku misleći da će dobiti informacije o Mariju. Julieta je srećna zbog vesti. Diana je tužna jer joj je umrla majka. Vittorio je teši i pobrine se za troškove pogreba. Pedro, Simona, Joaquina, Roxana, Gianna, Benito i Gael slave Fiorellin rođendan u Adelinoj i Reynaldovoj kući. Eloísa stiže s Fidelom. Pedro im govori da su on i Fiorella u braku. Eloísa je šokirana vešću koju je upravo čula.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site