Gianna je doživela srčani udar, Osvaldo oslobađa Fiorellu!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 149. i 150. epizoda – Gianna je doživela srčani udar, Osvaldo oslobađa Fiorellu!

By  | 

10Gianna je doživela srčani udar, Osvaldo oslobađa Fiorellu!

149: Vittorio obeća Diani da će joj pomoći da izađe iz zatvora i moli Adelu i Reynalda da se pobrinu za Betita dok on ne reši problem s Dianom. Federica silom od Pilar želi saznati ko je ubio Gabriela, a Pilar preplašena plače. Alina moli Federicu da je ostavi na miru jer je bolesna. Katya ide na imanje, a Gianni pozli kad ugleda Katyu preblizu Gaelu. Roxana teši Gaela koji se boji da će izgubiti Giannu nakon što je doživela srčani udar. Álvaro daje Santinu prezime “Bianchi”, kako bi uskoro mogli pronaći njegovu kćer u Italiji. Pedro zahteva da Dante prijavi policiji Fiorellin nestanak. Federica kaže Danteu da je čula kad je Pilar tokom terapije rekla da je Gabriel ubijen i da će osvetiti njegovu smrt. Dante je šokiran. Fiorella prepozna Osvalda i moli ga da je ne ubije jer je Gianna treba, a njegov sin treba njega da ga odgaja. Sonia Osvaldu prizna da je trudna, te smatra da bi trebali početi novi život. Federica zahteva da Osvaldo ubije Fiorellu jer ga je prepoznala. Fiorella kaže Osvaldu da on ne želi da njegovo dete ima oca ubicu, te da započne novi život. On odvezuje Fiorellu i moli je da ga ne oda. Pedro i policija pokušavaju pronaći Fiorellu uz pomoć njenog mobilnog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


150: Policija prisilno ulazi u stan i spašava Fiorellu koja govori da je Osvaldo došao onamo da je spasi jer je bio jedini koga je mogla nazvati. Santino strasno poljubi Julietu. Ona ga moli da joj dâ vremena jer još voli Sergija. Eloisa, Gianna i Pedro grle Fiorellu. Pedro zahvaljuje Osvaldu jer je spasio Fiorellu i oni nazdrave Sonijinoj trudnoći. U zatvoru ne dopuštaju Vittoriju da poseti Dianu. Ona ga poziva iz zatvora i moli ga da se pobrine za Betita. Vittorio odlazi u zatvor, a oni mu govore da se Diana pokušala ubiti. Federica ispituje Fiorellu o otmičarima, ali ona kaže da ne zna ko ju je oteo. Osvaldo zahvaljuje Fiorelli što nije nikome rekla da ju je pokušao ubiti. Federica ih čuje i stane pred Fiorellu te joj kaže da zna istinu. Sergio moli Pilar da mu oprosti jer ju je napustio i vodi je na jahanje. Agustín poziva Gaela kako bi mu rekao da ih Katya poziva na večeru da im se izvini. Roxana sve moli da daju prilog kako bi mogli kupiti Gianni haljinu za večeru. Eloisa je s advokatom Hugom napisala testament. Uprava saziva hitan sastanak u vezi s budućnosti firme.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site