Italijanska mlada – 159. i 160. epizoda – Joaquina umire!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 159. i 160. epizoda – Joaquina umire!

By  | 

10Joaquina umire!

159: Fiorella prigovara Vittoriju jer joj pre nije dao pismo i jer ga je otvorio bez njenog odobrenja. Vittorio je podseća da su se Julieta i Santino jako borili da nađu kćer. Fiorella nazove Nicolettu u Italiju kako bi pitala doktora seća li se dana kad ju je majka rodila. Nicoletta joj kaže da je doktor rekao da je on bio prisutan samo kad je majka rodila Giannu. Sergio kaže Julieti da bi on mogao biti Fiorellin otac. Julieta mu kaže da ga ne želi opet videti jer bi Fiorella mogla biti Pedrova sestra. Santino želi udariti Sergija. Julieta ih moli da se smire i ne govore ništa Fiorelli dok ne saznaju ko je otac. Federica preti Pilar i govori joj da ne sme reći ništa o njihovim tajnama, inače će je ona ubiti. Gael prizna Osvaldu da su polubraća jer je upravo upoznao svog oca Agustína. Osvaldo mu kaže da bi Agustín mogao biti proneveritelj. Benito pokušava naći Roxanu, ali ona ne odgovara na njegove pozive. Fiorella je ljuta na Julietu i Santina jer su je napustili dok je bila dete. Pedro ostaje u šoku saznavši da je Fiorella Julietina i Santinova kći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


160: Pedro moli Fiorellu da misli na Julietu i Santina koji su se borili da nađu kćer. Fidel potvrđuje Pedru i Eloisi da otisci s lustera pripadaju Aitani. Sergio priznaje Pedru da se pre 24 godine predstavio kao Santino kako bi vodio ljubav s Julietom i da bi Fiorella mogla biti njegova kći, a time i Pedrova polusestra. Pedro besno kaže ocu da je zbog njega vrlo nesrećan jer je Fiorella žena koju voli. Joaquina stiže s Fidelom u diskoteku u potrazi za Roxanom, ali doživi nesreću i umre. Roxana je slomljena zbog majčine smrti. Fidel je takođe žalostan jer ju je jako volio. Radnici i porodica su ožalošćeni jer su je voleli. Eloisa razgovara s Roxanom i kaže joj da je uz nju i da mora biti u povorci tokom pogreba. Santino i Julieta smišljaju kako će napraviti DNK pretragu, a da ne podstaknu sumnju da bi Sergio mogao biti Fiorellin otac. Osvaldo kaže Soniji da Gael možda nije njegov rođeni brat. Fiorella je žalosna jer ne razume zašto je Pedro izbegava otkad je razgovarao sa Sergiom.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site