Italijanska mlada – 167. i 168. epizoda – Hitna pomoć odvozi Giannu!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 167. i 168. epizoda – Hitna pomoć odvozi Giannu!

By  | 

8Hitna pomoć odvozi Giannu!

167: Federica se opire hapšenju, ali policajci je ipak odvode u pritvor. Advokat Garibay je u njenoj pratnji. Gael prekida Huga i kaže Eloísi da on nije Osvaldov sin jer je Sara bila i s Agustínom. Kaže da je Máximo pretio Agustínu i da ih je zbog toga Agustín morao napustiti. Osvaldo se naljuti jer je Gael ocrnio njegove roditelje. Garibay kaže Federici da će provesti mnogo godina u zatvoru jer je tereti video snimak na kojoj ona pokušava otrovati Dominga. Fidel objašnjava porodici Angeles da su kamere zabeležile trenutak kad je Federica pokušala otrovati Dominga. Simona im kaže da je nešto predosetila i zato nije dopustila Domingu da ispije čokoladu. Hugo čita Eloísin testament kojom deli Máximov imetak. Eloísa naglašava da su Roxana i Gael takođe Angelesi. Vittorio objašnjava Diani da je on već platio advokatu i da se nada da će ona uskoro izaći iz zatvora. Julieta i Santino se strasno poljube. Ona ga moli da joj da vremena da razmisli o svemu. Pilar se oporavlja. Gianna se loše oseća, a Fiorella u očaju zove dr. Elizaldea. Tužan Pedro kaže Fiorelli da je voli i da će je podržati u svemu, čak i ako bi njih dvoje zaista bili brat i sestra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


168: Eloísa odlazi u zatvor kako bi posetila Federicu, ali Federica galami na nju te Eloísa odlazi. Zatvorenici se iživljavaju na Federici. Ona pada u očaj. Santino, Julieta, Pedro i Fiorella su srećni jer su saznali da Sergio ipak nije Fiorellin otac. Agustín daje Gaelu svoju podršku i odlazi Gianni. Gael mu kaže da će promeniti prezime i uzeti njegovo. Agustín ga srdačno zagrli. Sonia je srećna jer su je angažovali da peva u emisiji. Osvaldo je podržava. Pedro i Fiorella objavljuju da su Santino i Julieta Fiorellini roditelji. Pilar je nesrećna jer je Sergio seksualno zlostavljao Julietu, a nju je varao nakon što su se venčali. Fiorella podstiče Sergija da se ostavi pića i da ponovo osvoji Pedrovo poverenje. Eloísa priznaje Sergiju da je ugušila Máxima jer ju je on zamolio da to učini. Nije više mogao podnositi bol. Kaže da ga je toliko volela da je pristala to učiniti i udovoljiti njegovoj želji. Sergio joj kaže da joj sve oprašta, ali da to ne sme više nikome priznati. Hitna pomoć odvozi Giannu…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site