Roxana je trudna, Gael i Gianna se venčaju!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 169. i 170. epizoda – Roxana je trudna, Gael i Gianna se venčaju!

By  | 

9Roxana je trudna, Gael i Gianna se venčaju!

169: Dr. Elizalde želi da Fiorella nađe Gianni davatelje krvi jer je situacija komplikovana, a operacija je vrlo zahtevna. Fiorella moli Pedra da je odvede u Italiju ako sve srećno završi, kako bi zahvalila svome svecu za pomoć. Pilar se polako vraća sećanje. Alina je zbog toga srećna. Sergio moli Julietu da mu oprosti i želi joj svu sreću uz Santina sada kada se saznalo da je Fiorella njihova kći. Vittorio se izvini Fiorelli i nudi joj svoju pomoć. Fiorella mu kaže da su zahvaljujući njegovoj pomoći ona i sestra došle u Meksiko nakon očeve smrti i da mu ona oprašta njegove laži o bolesti. Pedro je podneo ostavku na mesto predsednika firme te je imenovao Osvalda. Pedro moli svoga oca da pomogne Osvaldu. Sergio i Osvaldo prihvataju svoje nove funkcije. Roxana je šokirana saznanjem da je trudna. Benito je vrlo srećan zbog te vesti. Giannino zdravlje se brzo pogoršava. Osvaldo moli Gaela da bude uz njega u firmi, ali Gael ga odbija jer želi postati doktor. Gael mu kaže da se ženi Giannom i njih se dvojica žestoko posvađaju. Osvaldo mu besan kaže da on nije njegov brat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


170: Dr. Elizalde kaže Eloisi da je Gianna jako bolesna i da će umreti ako uskoro ne dobiju kompatibilno srce. Sonia je jako nervozna zbog svoga nastupa, a Eloísa odluči poći s njom. Fidel savetuje Roxani da rodi dete. Podseća je kako se njena majka borila da joj pruži sve najbolje. Benito kaže Reynaldu i Adeli da Roxana ne planira roditi. Gael i Gianna se venčaju u bolničkoj kapelici. Dr. Elizalde se priprema za Gianninu operaciju srca. Roxana kaže Benitu da će roditi dete i osnovati porodicu s njime. Adela i Reynaldo su srećni jer se Roxana odlučila roditi dete koje nosi, a oni će time postati deda i baka. Sonia je zabrinuta jer Osvaldo nije stigao na njen nastup kao što je obećao. Osvaldo i Gael se žestoko svađaju u autu jer se Gael oženio s Giannom. Osvaldo gubi kontrolu nad vozilom, dožive nesreću i njih dvojica ostanu ležati bez svesti u autu. Pedro se odlučuje na samoubistvo i namerava svoje srce dati Gianni. Pije i zamišlja kako ga Máximo moli da se ne ubije jer će ostaviti Fiorellu samu sada kada joj je najpotrebniji. Pilar oseća da Pedro planira nešto i poziva Fiorellu da odu na imanje. Sergio, Pilar i Fiorella mole Pedra da im otvori vrata i da ne čini nikakvu ludost. Začuju pucanj. Gianna je u teškom stanju, dr. Elizalde je pokušava oživeti…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site